evoMAG a dat drumul campaniei Summer Black Friday, cu reduceri de pana la 70% la o gama variata de produse. Campania se desfasoara in perioada 1-6 august, asa ca daca aveai in plan sa iti cumperi electrocasnice, da-i bice. Noi ti-am facut o scurta selectie a celor mai avantajoase reduceri din aceasta categorie.

Reduceri evoMAG: Aspirator Philips Performer Compact

Aspiratorul cu sac Philips Performer Compact, cu o putere de 750 W, este usor de folosit si asigura o curatare completa. Dotat cu tehnologia AirflowMax, modelul mentine puterea de aspirare mai mare pentru mai mult timp, iar capul TriActive indeparteaza eficient praful de pe toate pardoselile. De dimensiuni mici si o cu greutate acceptabila, de 4 kg, modelul Philips Performer Compact este dotat cu mai multe accesorii, precum sacul sintetic S-bag Classic Long Performance, care asigura o performanta cu pana la 50% mai mult decat in cazul unui alt sac.

Aspiratorul se afla in oferta evoMAG cu o reducere de 45%. Vezi pretul aici.

Storcator de fructe la reducere: Philips Viva Collection

Dotat cu tehnologia QuickClean, storcatorul Philips se poate - stim cu totii cat de chinuitor poate fi acest proces - gratie sitei lucrioase QuickClean, containerului integrat pentru pulpa si suprafetelor netede. Modelul Philips Viva Collection este dotatcu un motor puternic de 700 W pentru amestecare si zdrobire eficiente si datorita sistemului de extragere a sucului cu tehnologia QuickClean, poate extrage rapid pana la 2 litri de suc fara a fi nevoie sa goliti recipientul pentru pulpa. Mai mult, tubul de alimentare foarte mare, de 75 mm, va permite sa stoarceti fructe sau legume mai mari, precum merele, morcovii si radacinile de sfecla, fara a le taia in prealabil.

Storcatorul se afla in oferta evoMAG cu o reducere de 43%. Mai multe detalii si pretul, aici.

Masina de spalat Indesit in oferta

Cu o viteza de centrifugare de 1.200 de rpm si o capacitate de incarcare de 6 kg, modelul Indesit IWSNE61253CECO dispune de mai multe functii, precum: Eco Time, care va permite sa spalati o cantitate de pana la 3 kg intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt si folosind cu 40% mai putina apa si energie, Energy Saver - care permite o economie de energie de pana la 70% - programe speciale si temporizator, pentru a programa pornirea masinii in intervalul orar cel mai convenabil.

Mai multe detalii despre modelul Indesit si pretul masinii, redus cu 34%, gasiti aici.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: Maxx-studio

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri