Germanos Romania a deschis cel de-al 8-lea magazin in orasul Cluj, in Piata Marasesti, printr-o investitie de aproximativ 50.000 de euro, informeaza compania.
Locatia din Piata Marasesti este al 215-lea magazin al retailerului Germanos, asigurand o mai buna acoperire locala a produselor si serviciilor sale.

“Obiectivul pentru 2008 la nivelul judetului Cluj este consolidarea prezentei in orasul Cluj Napoca, nu numai in centrul orasului, dar si in cartierele intens populate. In plus, tintim anul acesta si orase mai mici, sub 50.000 de locuitori. Prin deschiderea acestor noi magazine vrem sa oferim acces la tehnologia mobila de ultima generatie intr-un spatiu prietenos si modern. Aceste planuri de expansiune vor fi sustinute prin deschiderea de magazine proprii, dar si de magazine in sistem de franciza”, mentioneaza Aris KAROUSOS Retail General Manager Germanos Telecom Romania. In 2008 Germanos isi continua planul de expansiune al nivel national, anuntand o crestere cu cel putin 30% a numarului de magazine fata de anul trecut, in paralel cu imbogatirea portofoliului de produse si servicii.

Pentru a sarbatori alaturi de clienti deschiderea acestui nou magazin, Germanos deruleaza in perioada 17.04-30.04 pentru cei peste 40.000 de locuitori ai cartierului Marasesti o promotie speciala: peste 50% reducere la telefoane Nokia, Motorola, Sony Ericsson achizitionate fara abonament sau la Bluetooth Nokia.

Germanos va “porni pe urmele noii tehnologii” si in 2008 aducand consumatorilor cele noi modele de telefoane mobile, largindu-si portofoliul cu alte noutati sau exclusivitati. Dupa lansarea in exclusivitate pe piata a telefonului Levi’s Mobile, de Paste Germanos aduce fanilor „calutului cabrat” telefonul Motorola Z8 Ferrari Limited Edition.

Distribuitorul de telefoane Germanos face parte din 2006 din grupul elen de telefonie mobila Cosmote. Germanos este prezent pe piata romaneasca de zece ani si este principalul lant de retail si distributie de produse si servicii de telefonie mobila
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri