Ministrul de Interne, Camern Dan, a precizat ca exista un termen pana la 30 iunie 2017 in care clubul Bamboo trebuia sa obtina autorizatia de functionare si ca au fost facute mai multe controale la acest local, ultimul avand loc recent, scrie News.ro.

”Am facut primele verificari privind autorizatia clubului si vom emite un punct de vedere”, a precizat Carmen Dan, intr-o interventie telefonica la Digi 24.

Ea a spus ca s-au facut mai multe controale la clubul Bamboo incepand din anul 2009, cand a fost eliberat avizul de securitate la incendiu. Ministrul a precizat ca au fost intensificate controalele dupa incendiul din clubul Colectiv din octombrie 2015.

Carmen Dan a adaugat ca a fost facut chiar recent un control.”Raspunderea pentru functionare este exclusiv a beneficiarului si, potrivit legii, exista un termen de obtinere a autorizatiei (de functionare - n.r.) pentru 30 iunie 2017”, a mai declarat ministrul de Interne.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri