Serialele noi care urmeaza sa aiba premiera in aceasta toamna promit sa ne prezinte povesti pline de dinamism, atat din sfera realului cat si din cea SF. De la eroi al caror scop principal a devenit apararea comunitatii in care traiesc, la tatici care ajung sa realizeze cat de greu e sa fii un parinte full-time. Va prezentam mai jos 10 seriale care vor avea premiera in aceasta toamna. Vizionare placuta!

Toamna aceasta se anunta a fi un "sezon bogat" in industria cinematografica. De la seriale cu eroi pana la povesti de familie care promit sa ne tina cu sufletul la gura. Drama, SF, comedie sau thriller, te invitam sa iti alegi, din trailerele de mai jos, serialele pe care vrei sa le vizionezi in aceasta toamna.

10 seriale noi care incep in toamna lui 2016

Luke Cage - premiera va avea loc pe 30 septembrie

Acesta este un nou serial cu supereroi marca Marvel, ce il are in prim-plan pe Luke Cage, interpretat de actorul Mike Colter. In urma unui experiment sabotat ce ii ofera lui Luke Cage superputeri, acesta devine un fugar ce incearca sa isi refaca viata in Harlem-ul zilelor noastre. Acesta iese din anonimat si trebuie sa lupte pentru orasul sau, fiind fortat sa se confrunte cu un trecut pe care tot sperase ca il poate lasa in urma.

Westworld - premiera va avea loc pe 2 octombrie

Acest serial imbina genurile western, SF si thriller. Primul sezon va avea 10 episoade. In distributia sa se regasesc actori de prima mana precum Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Ed Harris, James Marsden, Jeffrei Wright, Thandie Newton, etc. Actiunea serialului este inspirata dupa o povestire de Michael Crichton, ecranizata in 1973.

Timeless - premiera va avea loc pe 3 octombrie

Serialul imbina genurile aventura, drama, SF si actiune. In distributia sa intalnim actori precum Abigail Spencer, Matt Lanter si Goran Visnjic. Povestea are la baza un trio iesit din comun, care calatoreste in timp pentru a se lupta impotriva unor criminali necunoscuti in incercarea de a pastra istoria asa cum o stim.

The Exorcist - premiera va avea loc pe 23 septembrie

Serialul imbina genurile horror si thriller si are la baza nuvela scrisa in 1971 de William Blatty, ce are in centrul actiunii un preot care se ocupa de exorcizarea spiritelor demonice. In distributia serialului intalnim actori precum, Alfonso Herrera, Ben Daniels si Geena Davis.

Notorious - premiera va avea loc pe 22 septembrie 2016

Acest serial imbina genurile drama si thriller si se concentreaza pe relatia profesionala, dar si personala dintre un avocat si o producatoare TV, si incercarea acestora de a controla media, sistemul judiciar si intr-un final, de a se controla pe ei. Josh Berman, Allie Hagan si multi altii fac parte din distributia acestui serial TV.

Conviction - premiera va avea loc pe 3 octombrie

Serialul este incadrat in genul drama si are in centru povestea unei tinere avocate ( Hayley Atwell), fiica unui fost presedinte al Statelor Unite ale Americi, care este pusa la conducerea unui departamaent din New York ce se ocupa cu investigarea cazurilor in care oamenii au fost condamnati fiind nevinovati.

Speechless- va avea premiera pe 21 septembrie 2016

Este o comedie ce avea avea in distributie actori precum Lukita Maxwell, Becki Dennis, Jonathan Slavin , etc. Serialul urmareste peripetiile si provocarile pe care le intampina o familie care are un copil cu nevoi speciale.

Man with a plan - premiera va avea loc pe 24 octombrie

O comedie ce il are ca actor principal pe Matt LeBlanc, cunoscut pentru rolul din Friends, si prezinta povestea unui tatic care afla pe pielea lui cat de greu este sa fii parinte, dupa ce sotia sa se intoarce la serviciu si el trebuie sa aiba grija de copii.

Kevin can wait - premiera va avea loc pe 19 septembrie

Este o comedie ce il are in centru pe pe Kevin James care joaca rolul unui politist retras ce isi propune sa isi petreaca mai mult timp cu sotia sa si cei trei copii. Acesta realizeaza ca viata de familie ii pune mai multe probleme decat a avut in activitatea sa de politist pe strazile cartierelor.

Bull - va avea premiera pe 20 septembrie

Este o drama in care apar actori precum Geneva Carr, Chris Jackson, Jaime Lee Kirchner. Actiunea il prezinta pe Dr. Jason Bull intr-o poveste inspirata de cariera Dr. Phil McGraw, fondatorul uneia dintre cele mai prolifice firme de consultanta. Un personaj fermecator si inteligent, Dr. Bull este un maestru al manipularii.

Vizionare placuta!

Sursa foto: lassedesignen/shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri