McCann Erickson Romania se afla in Top 50 al celor mai creative agentii din lume, conform anuarului Gunn Report pe anul 2007, fiind singura agentie din Romania aflata in acest top.
McCann Erickson Romania a adunat sapte puncte si a ocupat locul 45 alaturi de alte 12 agentii de publicitate. Principala contributie a agentiei in ocuparea acestui loc in clasament a fost campania de print pentru Maggi (cu executiile "Mount Rushmore", "Jane", si "Godmother"), care a adunat 5 puncte in cadrul clasamentului celor mai premiate reclame din lume in 2007.

The Gunn Report este anuarul care cuprinde cele mai creative reclame la nivel mondial. Principalul criteriu de selectie in calcularea punctajului este reprezentat de premiile luate de catre agentii la festivalurile internationale. Raportul da in fiecare an topurile celor mai premiate reclame la nivel mondial dar si ale clientilor, agentiilor, retelelor, regizorilor si caselor de productie care au contribuit la acestea.

Agentia de publicitate McCann Erickson face parte din grupul B.V. McCann Erickson, detinut majoritar de grupul mondial de publicitate Interpublic. Din grupul B.V. McCann Erickson mai fac parte agentiile Universal McCann, McCann PR si BrandTailors.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri