Studio20, studio de videochat francizat la nivel global, a atins 9 milioane de dolari cifra de afaceri in anul 2016. “Studio20 a reusit, prin serviciile de entertainment online pe care le ofera cu ajutorul celor 500 de modele, sa ajunga la 9 milioane de dolari cifra de afaceri in 2016. Taxele platite catre stat pentru acest an au fost de peste 10 milioane lei”, spune Robert Vanderty, manager Studio20.

Studiourile care au reusit sa aduca cel mai mare venit au fost cele din Bucuresti, cu 60% din totalul business-ului, urmate de cele din Cluj, Timisoara, Craiova, Cali si Los Angeles. Cei care au accesat cel mai des site-urile Studio20 sunt manageri seniori care lucreaza in domeniul IT si banci, actori, dansatori si cantareti celebri, cu varste cuprinse intre 25 si 55 de ani, cu un venit peste mediu si din tari ca Statele Unite, Marea Britanie, Canada, Germania, Franta, Olanda si tarile nordice.

Primul studio de videochat cu modele baieti, din Romania

Studio20 cu modele barbati, deschis anul trecut in Bucuresti, a reusit sa depaseasca primul prag psihologic de 5000 de dolari pe luna, dupa primele trei luni de la deschidere.

“Baietii au reusit imposibilul. Nu ne asteptam ca studioul de videochat glamour deschis in luna noiembrie, franciza Studio20, sa reuseasca prin cele 15 modele barbati sa depaseasca 30.000 de dolari dupa primele trei luni,” continua Robert Vanderty.

Un nou Studio20 a ajuns si la Oradea

De la 1 martie s-a deschis o noua franciza marca Studio20 la Oradea. In noul studio glamour s-au investit 100 de mii de euro si spera ca pana la finele acestui an sa aiba venituri lunare de 50 de mii de dolari.

“Speram sa avem vanzari de aproximativ 50 de mii de dolari pe luna, cu noul Studio20 din Oradea, pana la finele lui 2017, urmand ca in 2018 sa reuseasca sa contribuie cu peste 600 de mii de dolari la cifra de afaceri a intregii retele de studiouri de videochat Studio20”, spune Andra Chirnogeanu, marketing manager Studio 20.

In noul studio de videochat vor lucra peste 30 fete. Studio20 Oradea se afla in zona centrala a orasului. Spatiul are 14 camere decorate pe diferite teme, specific francizei studioului glamour, ce se intind pe mai bine de 350 mp.

„Sunt deja in pregatire urmatoarele doua orase unde vom deschide studiouri: Ploiesti si Brasov, lucram de asemenea la finalizarea contractului pentru Studio 20 Budapesta”, a adaugat Andra.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri