Monica Macovei a votat la scoala "Tudor Arghezi", fiind intampinata de sustinatori. Aceasta a declarat ca astazi voteaza pentru visul nostru, al romanilor, si anume dreptatea.

Candidatul independent la presedintie Monica Macovei a votat, duminica, la scoala "Tudor Arghezi", fiind intampinata de sustinatori, ea declarand: "Astazi votam pentru visul nostru - dreptate", potrivit Mediafax.

Macovei a venit singura la sectia de vot si a fost intampinata cu aplauze de aproximativ 20 de sustinatori. "De mult vrem sa ne fie bine acasa. Astazi votam pentru visul nostru - dreptate. Si fiecare dintre voi cand mergeti la vot ganditi-va ce inseamna DNA pentru voi: un vis sau un cosmar. Nu opriti visul, votati visul", a declarat Monica Macovei, dupa ce a votat.

Ea a spus ca este increzatoare in castig, in vis si in dreptate si ca nu are emotii. Monica Macovei a indemnat cetatenii sa iasa cat mai multi la vot, pentru ca numai asa se pot elimina posibilele fraude. "Sa iasa cat mai multi la vot, pentru ca asa ne putem transforma impreuna tara si asa putem reduce orice impact al unei posibile fraude. Cu cat iesim mai multi la vot, cu atat ne transformam tara mai repede", a spus Macovei.

Ati votat astazi in primul tur al alegerilor prezidentiale?

1. Ati votat astazi in primul tur al alegerilor prezidentiale?


Sursa foto: Facebook/Monica Macovei

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri