Traian Basescu i-a transmis lui Vasile Blaga ca va intra in cursa pentru primarie daca acesta il va inlocui pe Marian Munteanu, comentand ironic ca va face acest lucru doar pentru a-i "administra o bataie electorala sora cu moartea", acuzandu-l ca a vandut PDL "unei adunaturi fara viziune", scrie Mediafax.

"Din presa inteleg ca Vasile Blaga ma invita in ring pentru alegerile la Primaria Generala a Capitalei. Draga Vasile, daca este adevarat, te rog ai grija ce-ti doresti. Stii bine ca in cariera ta politica n-ai fost in stare sa castigi nici macar o primarie de comuna, iar la Bucuresti, Oprescu te-a batut in 2008 de parca erai din Vaslui si nu de la vamile din Bihor. Pana si la alegerile din partid solutia sa castigi a fost ca oamenii tai sa fuga cu urnele ca sa te alegi. Sa-ti mai spun cu ce manopere te-ai ales senator in 2012 prin Timis, ca la tine la Bihor te antipatiza toata lumea?", a scris Traian Basescu pe Facebook.

Liderul PMP mai spune ca Vasile Blaga, copresedinte PNL, a vandut PDL "unei adunaturi fara viziune" pentru a-si pastra functia si il provoaca, ironic, sa isi asume o candidatura la Primaria Capitalei in locul lui Marian Munteanu.

"Draga Vasile, daca vrei sa fii sigur ca eu intru in competitie (sau in ring cum iti place tie sa spui), anunta tu ca vei candida la alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei in locul lui Marian Munteanu. Te asigur ca atunci voi intra si eu in competitie, doar pentru a-ti administra o bataie electorala sora cu moartea, MUUUUUUULT mai rau decit te-a batut Oprescu in 2008. Si asta doar pentru ca ai vandut PDL-ul unei adunaturi fara viziune doar pentru a-ti salva scaunul de sefulet de partid. Draga Vasile, iti mai spun un secret: este mai onorabil sa fii caporal sub Basescu decit soldat prost sub Gorghiu. Sa ai o zi buna, Vasile!", conchide fostul presedinte.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri