Compania Real Estate Development SRL va investi 11 milioane de euro, in constructia unui ansamblu rezidential de 128 de apartamente in statiunea Olimp pana in iulie 2008
"Aceasta este una dintre cele mai mari investitii private in zona Olimp, investitie care va atrage dupa sine nu numai cresterea atractivitatii statiunii, dar si crearea unui numar de locuri de munca important pentru aceasta zona. Tinand cont ca apartamentele vor fi cu rezidenta permanenta, asteptam ca si in extra-sezon sa avem vizitatori, respectiv consumatori de servicii adiacente in incinta complexului, dar si in afara lui, a declarat potrivit NewsIn directorul departamentului de vanzari rezidentiale in cadrul companiei imobiliare Regatta, Robert Teodorescu.

Ansamblul rezidential Sara Sea View cuprinde un bloc de apartamente, cu doua, trei sau patru camere si suprafete cuprinse intre 90 si 200 de metri patrati, pretul acestora fiiind de circa 800 de euro pe metru patrat, la care se adauga TVA.

Pentru fiecare locuinta exista cel putin un loc de parcare. Viitorii locatari mai beneficiaza de un club de intretinere si recreere, restaurant, internet cafe si un parc privat cu o suprafata de peste 5.000 de metri patrati, cu spatii de joaca amenajate pentru copii, piscina in aer liber etc.

Proiectul ansamblului a fost realizat de compania Simtech SRL, iar constructia este asigurata de compania Synery Construct. Lucrarile de constructie au inceput in noiembrie si se vor derula pe o perioada de 18-20 de luni.

Litoralul devine o zona tot mai interesnata pentru investitii imobiliare rezidentiale. Recent, compania imobiliara CB Richard Ellis a anuntat lansarea pe piata a unui ansamblu rezidential de noua vile, amplasat in apropierea statiunii Mamaia, pentru care investitia necesara, realizata de o persoana fizica, se ridica la un milion de euro.

Investitorul in proiectul Sara Sea View, Real Estate Development, ofera servicii de cumparare si vanzare a proprietatilor imobiliare si are sediul in Voluntari, jud. Ilfov.

Synergy Construct este o companie de constructii, avand un actionariat majoritar turc care a realizat in Romania, pana in prezent, peste 50 de proiecte, unul din cele mai importante fiind parcul industrial Prologis.

Compania de consultanta si servicii imobiliare Regatta promoveaza acest ansmablu rezidential. Compania este prezenta pe piata de 13 ani si desfasoara o colaborare cu Real Estate Advisory Group Romania (REAG), care apartine de REAG Italia, divizie a American Appraisal Group.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri