Parcul acvatic Divertiland, controlat de o familie de greci, va fi extins in urmatorii cinci ani prin investitii de 75 milioane de euro, suma care se va adauga alocarii initiale de 25 milioane de euro. Divertiland isi va redeschide portile anul acesta, in 30 mai. Afla care sunt principalele atractii.
Divertiland este operat de firma Magic World Developments, controlata de o familie de greci care a fost stabilita in Romania pana in anii `40 si a emigrat in Venezuela, si a functionat timp de cateva saptamani in vara anului trecut.

Parcul a fost deschis pentru prima data in luna august a anului trecut si ocupa o suprafata de 4,2 hectare.

“Investitia totala in parcul Divertiland se va ridica in final la 100 milioane de euro, in aproximativ cinci ani, cand suprafata totala se va ridica la 16 hectare. Un numar noi de activitati conexe vor fi adaugate in aceasta perioada. (…) De exemplu, o suma importanta va fi alocata finalizarii liniei de tren, care speram sa functioneze cel putin jumatate de sezon anul acesta, prin care vizitatorii vor putea ajunge la parc”, au declarat reprezentantii companiei.

De asemenea, investitiile companiei se vor indrepta si pe dezvoltarea zonei de restaurante.

Alejandro Poulakis, administrator al firmei Magic World Developments, declara anul trecut ca are in plan investitii importante, intre care se numara un parc de distractii, un centru de divertisment, un centru de wellness si sport, precum si doua unitati de cazare. Potrivit acestuia, investitiile pentru intreg complexul de distractii Divertiland Multi Entertainment Park urmau sa se situeze in jurul valorii de 100 milioane de euro.

Parcul Divertiland va fi redeschis publicului in data de 30 mai, zi in care toate biletele vor avea pretul de 25 de lei si vor da acces publicului la toate atractiile si facilitatile parcului incepand de dimineata, de la ora 11.

In restul timpului pretul biletelor variaza intre 40 la 80 de lei de persoana.

Parcul este situat la iesirea din Bucuresti, dupa intrarea pe Autostrada A1.

Atractiile parcului

• 22 de tobogane spectaculoase;
• Piscina cu valuri pe o suprafata de 1.200 de metri patrati, cu programe multiple de creare a valurilor. Aici se pot practica sporturi de apa, precum surfing;
• Rau lenes, care plimba vizitatorii de-a lungul principalelor atractii ale parcului;
• Zone dedicate copiilor – tobogane speciale, Fortareata Ploii, constructie speciala unde copiii de toate inaltimile au acces la peste 72 de atractii si jocuri cu apa;
• O insula de 2.000 de metri patrati, cu zona VIP, in mijlocul parcului – o experienta de 5 stele, unde clientii beneficiaza de wi-fi, frigider, masa si sezlong

Reprezentantii companiei estimeaza ca parcul va atrage 160.000 de vizitatori, pana la sfarsitul lui august.

Magic World Developments, controlata de greci, este o companie specializata in investitii si dezvoltare imobiliara in diverse sectoare. Investitorii mai au businessuri in Venezuela, SUA, Puerto Rico, Grecia si Bulgaria.

Park Expert Service DTL este compania operatoare a parcului Divertiland, infiintata si condusa de acelasi grup de investitori straini.






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri