Gigantul american Amazon.com cauta 1.300 de depozite in intreaga Europa. Retailerul este interesat sa inchirieze sau cumpere mici facilitati de distributie langa marile orase de pe Batranul Continent, acestea urmand sa functioneze ca centre de primire si livrare catre clientii finali.

Daca Amazon va avea aceste centre in Europa, ar putea deservi mai eficient clientii din programul Prime Now. In prezent, Amazon a lansat serviciul Prime in Marea Britanie, Franta, Germania si Italia. Serviciul este un succes pentru companie, 40% dintre abonati cheltuind peste 1.000 de euro, annual, pe Amazon, comparat cu doar 8% dintre cei care nu sunt abonati Prime, scrie Telegraph.co.uk.

Anul trecut, 25% din unitatile de depozitare ale Amazon sunt in Marea Britanie, cea mai mare forta eCommerce din lume. Gigantul american urmeaza sa lanseze propria marca de fashion in viitorul apropiat, in UK.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea eCommerce »


Setari Cookie-uri