Si-a castigat in instanta dreptul de a da Bac-ul

Si-a castigat in instanta dreptul de a da Bac-ulCaz exceptional la examenul de Bacalaureat din judetul Hunedoara. Un elev din municipiul cu acelasi nume are drep0ul de a sustine din nou evaluarea, in sesiunea de toamna, care a inceput ieri, cu toate ca la testarea din luna iunie a anului curent a fost prins cu telefonul mobil la proba de matematica, scrie Adevarul.

Prea expusi ca sa nu se prabuseasca

Prea expusi ca sa nu se prabuseascaUnele banci europene ar putea fi silite sa recunoasca pierderi mai mari decat capitalurile proprii. La Commerzbank gaura s-ar traduce printr-o suma de doua ori si jumatate mai mare decat banii actionarilor, scrie Curierul National pe prima pagina.

Cheltuielile cu dobanzile la creditele statului vor creste cu 1 mld. lei in 2011, pana la 8 mld. lei

Cheltuielile cu dobanzile la creditele statului vor creste cu 1 mld. lei in 2011, pana la 8 mld. leiCheltuielile cu dobanzile aferente creditelor contractate de stat au crescut in perioada ianuarie-mai 2011 cu aproximativ 100 de milioane de lei pe luna, potrivit datelor Ministerului Finantelor (MFP). Daca anul trecut, in primele cinci luni, statul platea o dobanda medie lunara la imprumuturi de 558 de milioane de lei, anul acesta suma s-a majorat la 649 de milioane de lei, tittreaza pe prima pagina Curierul National.