Dan Sova: Dosarul ANAF e facatura

Senatorul PSD Dan Sova a declarat, potrivit Medafax, ca decizia ANAF de a sesiza DNA in legatura cu contractele pe care fosta sa firma le-a derulat la Rovinari si Turceni este una pur politica.

"Este o decizie politica, prin care domnul Blejnar (Sorin Blejnar, presedintele ANAF - n.r.) incearca sa acopere marile probleme pe care le are. Tot ceea ce spune ANAF este o facatura. Dar daca vor sa se foloseasca de institutiile statului pentru rafuieli politice, este treaba lor", a declarat senatorul PSD.

Sova a mai spus ca nici el, nici ceilalti colegi din fosta firma "Sova si asociatii" nu au fost instiintati de ANAF in legatura cu sesizarea facuta catre DNA.

El a adaugat ca ANAF le-a respins fostilor colegi de firma, de la vremea derularii contractelor respective, si accesul la procesul-verbal prin care ANAF acuza neregularitatile.

ANAF a trimis o sesizare Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in legatura cu presedintele PSD, Victor Ponta, si cu senatorul PSD Dan Sova, sesizarea vizand contracte cu complexurile Rovinari si Turceni, transmit televiziunile de stiri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri