FrieslandCampina Romania a incheiat un acord cu Fabrica de Branzeturi Transilvania pentru reluarea productiei de la fabrica din Taga. Astfel, branza de Nasal va fi dinponibila din nou pe piata sub brandul Napolact.

Acordul ofera dreptul societatii Fabrica de Branzeturi Transilvania de a opera fabrica de branza din comuna Taga, judetul Cluj. Asociatul majoritar al societatii este AgroTransilvania Cluster, avand ca partener asociat Cooperativa Agricola Somes Aries.

Astfel, Felix Arion, manager general AgroTransilvania Cluster, sustine ca productia va fi reluata in cateva luni. Branza de Nasal va fi produsa sub brandul Napolact, iar alte tipuri de branzeturi, sub brandurile proprii ale AgroTransilvania Cluster.

Fabrica de branza din comuna Taga este detinuta de compania FrieslandCampina Romania si se afla in conservare de la 1 iunie 2013.

FrieslandCampina Romania este parte a companiei olandeze FrieslandCampina, prezenta pe piata din Romania cu brandurile Napolact, Milli, Oke, Campina si Dots.

Citeste si:
Branza de Nasal revine pe piata. Fabrica de la Taga se redeschide
Fabrica de branzeturi de la...

AgroTransilvania Cluster este o structura formata din agenti economici, entitati de cercetare, institutii si catalizatori ai sectorului agroindustrial transilvanean, iar partenerul sau in Fabrica de Branzeturi Transilvania este o cooperativa formata din peste 50 de ferme, care cresc impreuna peste 2.000 de vaci de lapte.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Agricultură »Citește și
Coronavirus| Platforma online care ajută fermierii să ajungă la retaileri
Setari Cookie-uri