Divizia de automobile rulate, BMW Premium Selection, are pentru inceput o flota de peste 3.000 de automobile cu vechime cuprinsa intre intre 6 luni si 5 ani.

Reprezentantii BMW Romania nu au dat detalii referitoare la suma investita in deschiderea noii entitati.

"Nu comentam suma. Insa efortul financiar vine din mai multe directii - pe de o parte este eforul BMW Group Romania in platforma informatica, campanii de marketing si comunicare, training etc. Pe de alta, sunt investitiile dealerilor pentru respectarea standardelor de reprezentare retail si a procedeelor de verificare si pregatire a automobilelor pentru livrare", a declarat Alexandru Dobre, sales manager BMW Premium Selection, citat de Mediafax.

Citeste si:

Ca si in cazul automobilelor noi, masinile din oferta noii divizii beneficiaza optional de pachetele Service Inclusive. Versiunea de baza acopera operatiile esentiale pentru revizii (manopera si consumabile) pentru primii 5 ani sau 100.000 kilometri si este transmisibil in cazul in care automobilul isi schimba proprietarul.

BMW Premium Selection completeaza seria de avantaje cu oferte de buy-back si trade-in, precum si o oferta de leasing speciala prin BMW Financial Services cu perioada de finantare de pana la cinci ani.

"Prin acest proiect ne adresam clientilor de modele second hand care efectueaza tranzactii one to one. Este o piata cu un potential important, numai in perioada ianuarie-aprilie inregistrandu-se peste 5.800 de tranzactii cu modele BMW", a spus Dobre.
Toate vanzarile se vor desfasura prin dealerii autorizati BMW.