Gamele BMW Seria 5 Sedan si BMW Seria 5 Touring vor dispune din septembrie de noi versiuni cu tractiune integrala (528i, 535i, 550i, 525d, 530d si 535d.) si de propulsoare noi.
Noua generatie de motoare pe benzina, cu patru cilindri, echipate cu tehnologia BMW TwinPower Turbo sunt disponibile pe 520i 184 CP si 528i 245 CP.

O noutate este si BMW 525d xDrive (tractiune integrala) echipat cu un propulsor de 2 litri ce va dezvolta 218 CP.

Tot din aceasta toamna, BMW Seria 5 Touring va avea un nou varf de gama, BMW 550i Touring, echipat cu un motor V8 de 407 CP.

Comutatorul „Driving Experience” va fi o dotare standard pentru BMW Seria 5 Sedan si BMW Seria 5 Touring. La toate modelele echipate cu motoare cu patru sau sase cilindri, acest comutator va permite conducatorului sa aleaga modul ECO PRO, pentru un condus deosebit de economic. In acelasi timp, alte versiuni viitoare ale gamei vor fi echipate cu functia Auto Start-Stop ca dotare standard.

Noi echipamente optionale vor include functii BMW ConnectedDrive, precum noua generatie BMW Head-Up Display, Sistemul Real Time Traffic Information (disponibil acum numai pentru o serie de tari din Europa de Vest) si deschidere hands-free a hayonului sau a lunetei.

Si tot toamna 2011 va aduce lansarea unui pachet M Sport pentru BMW Seria 5 Gran Turismo, dezvoltat special pentru acest model. Noile optiuni din gama BMW Individual pentru acest model, care cuprind culori exterioare suplimentare, jante din aliaj si echipamente interioare, evidentiaza caracterul exclusivist al BMW Seria 5 Gran Turismo.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri