Noul Mercedes-Benz Clasa A a fost lansat in Bucuresti in cadrul unui Roadshow, care se desfasoara pana pe 9 octombrie in parcarea de la Baneasa Shopping City.
Roadshow-ul este organizat in toata tara pana pe 16 octombrie, in orasele Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi, Bucuresti si Constanta.

Mercedes-Benz Clasa A este disponibil in Romania, cu puteri cuprinse intre 109 CP si 211 CP, la un pret de pornire de 24.670 euro cu TVA, pentru modelul A 180 BlueEFFICIENCY.

Cel mai accesibil model Mercedes-Benz vine in standard cu radarul Collision Prevention Assist, climatizare automata Thermatic, sistem Audio 20 cu radio, CD, MP3, slot USB, display cu diagonala de 14.7 cm si conexiune bluetooth, geamuri actionate electric fata si spate, sistem de aprindere automata a farurilor Headlamp Assist si volan multifunctional cu 12 butoane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri