Limuzina suprema

Dupa ce au dat lovitura pe piata supersportivelor cu Veyron, cei de la Bugatti planuiesc o limuzina care se afla cu un pas inaintea tuturor celorlalte proiecte de acest gen din lume

Thomas Bscher, presedintele Bugatti, a negat oficial imformatia conform careia compania-mama a lui Veyron are in vizor proiectul unui model Bugatti CC de 50.000 de euro.

Ba dimpotriva, pentru a pune capat zvonurilor, acesta a afirmat faptul ca urmatorul model Bugatti va fi o alta bomba de un milion de euro, o berlina cu 4 usi care va dispune de aportul a 950 de cai putere sub capota. S-a avansat si un nume pentru viitorul model, insa acesta nu este inca stabilit: Royale.

Fotografia pe care v-o prezentam nu este o imagine oficiala Bugatti, ci un desen produs de olandezul Michiel Van den Brink pentru revista Autovisie. Termenul dat de constructor pentru a lansarea viitorului model Bugatti este de patru ani. Noi speram doar ca acest deadline nu va suferi cateva zeci de amanari, cum s-a intamplat in cazul lui Veyron.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Urgentarea anchetei răniților din Colectiv, respinsă de Instanța Supremă
Setari Cookie-uri