Toyota da lovitura dupa lovitura in lumea automobilistica. Si in acest an japonezii au primit primul loc in topul JD Power.
Pentru al cincilea an consecutiv, Toyota obtine prima pozitie in Topul JD Power 2006, care masoara satisfactia posesorilor de autoturisme din Germania.

Sondajul a fost realizat printre 22.000 de posesori de autovehicule care detin masini de 2 ani. In ordinea importantei, criteriile urmarite in evaluarea satisfactiei clientilor sunt: calitate/fiabilitate (30%), design (25%); service (23%), costuri de intretinere (22%). Toyota a acumulat 851 puncte din totalul de 1000, cele mai multe dintre ele fiind acumulate pentru calitate/fiabilitate si service.

Brandurile Toyota s-au clasat pe primul loc in 4 din totalul de 7 segmente. Astfel, Toyota Yaris a ocupat prima pozitie in segmentul B, Toyota Corolla in segmentul C, Toyota Corolla Verso in segmentul MPV, in timp ce Toyota RAV4 si-a adjudecat suprematia in segmentul SUV.

Martin Volk, Research Manager la JD Power and Associates Europa afirma despre configuratia topului de anul acesta: in timp ce performanta brandurilor Toyota continua sa ne impresioneze, este o veste buna sa vedem ca in 2006 masinile europene reusesc sa-si imbunatateasca scorul obtinut la capitolul service".


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
35 de modele lupta pentru titlul de Masina Anului in Europa in 2020
Setari Cookie-uri