Audi A3 este un model premium de clasa compacta. Acum, versiunea de vârf a gamei este pregatita pentru lansare, iar noul Audi S3 ofera 265 CP si tractiune integrala quattro permanenta. Gratie performantelor sale, modelul ofera placere conducatorului, dar si versatilitatea deosebita a oricarui model Audi S. Audi S3 redefineste standardele clasei din care face parte. Ajunge la 100 km/h in doar 5,7 secunde si se opreste 250 km/h. Motorul este un 2.0 litri supra-alimentat in are patru cilindri si injectie directa pe benzina (FSI).

Cutia de viteze are sase trepte, iar tractiunea integrale permanente quattro are la capat roti cu jante de 18 toli. Noul sistem de suspensie S sport care echipeaza modelul Audi S3 permite un stil de condus sportiv combinat cu un nivel ridicat de confort.

Modelul sport compact are reactii rapide la schimbarile de directie, prezinta caracteristici precise si sigure în privinta manevrabilitatii si, gratie tehnologiei quattro, permite o accelerare maxima la iesirea din viraje.

Grila radiatorului, cu o singura rama, este cromata, bara frontala are un spoiler cu prize de aer de dimensiuni apreciabile, iar pragurile laterale au fost restilizate. Oglinzile retrovizoare în nuante de aluminiu si spoilerul de pe acoperis în culoarea caroseriei dau un impact vizual si mai puternic.

Interiorul transmite o atmosfera de sportivitate, prin materiale folosite si maiestria detaliului. Elementele care domina stilul sunt scaunele sport cu sectiuni laterale proeminente, capitonajul tavanului de culoare neagra, dar disponibil si în nuante argintii, si panoul de bord analogic.

Toate aceste realizari ale tehincii germane au pretul lor, iar este acesta este de 35.150 euro, fara taxe, pentru modelul standard.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si