Sfarsitul lui 2016 aduce cu sine noutati din partea celor de la BMW si Toyota, cei doi constructori auto punand la cale o colaborare de lunga durata la nivel tehnic, conform Cars.ro.

Chiar daca initial se vorbea despre un parteneriat care sa aiba ca rezultat doar viitoarea generatie a modelului Z4, respectiv Supra, cei doi constructori se pare ca au fost multumiti de felul in care au decurs lucrurile pana acum, punand pe tapet o alta colaborare de lunga durata.

Colaborarea dintre cei doi mari producatori auto nu este o noutate pentru nimeni in acest moment, parteneriatul debutand in urma cu mai bine de patru ani. Conform intelegerii din 2012, cei doi constructori s-au angajat sa lucreze impreuna pe patru planuri: dezvoltarea unor materiale usoare care sa duca la reducerea masei totale a automobilelor, dezvoltarea acumulatorilor litiu-aer, dezvoltarea propulsorilor pe hidrogen si, cel mai important capitol dintre toate, dezvoltarea unui viitor automobil sportiv care sa inlocuiasca modelele BMW Z4, respectiv Supra.

Citeste articolul integral pe Cars.ro.

Viitorul BMW M3 va avea si o...
Citeste si: Viitorul BMW M3 va avea si o versiune cu roti motrice spate

Sursa foto: Cars.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Maserati, primul brand al Fiat Chrysler care va folosi tehnologia BMW