“De la preluarea fabricii, in 2008, Ford a investit peste 1 miliard de euro in operatiunile de productie din Romania, transformand Craiova intr-un centru de productie de prima clasa pentru vehicule si motoare. Ford are angajament puternic fata de Romania, iar noi ne-am dedicat energia nu doar pentru a dezvolta produse remarcabile, ci si pentru a face diferenta si pentru a crea valoare adaugata pentru intreaga industrie auto la nivel national. Parteneriatul cu OMV Petrom este unul din pasii strategici pe care i-am facut, in contextul dezvoltarii continue a Ford in Craiova si in regiune. In acelasi timp, apreciem foarte mult potentialul echipelor noastre si lucrurile benefice pe care le putem face impreuna pentru toti romanii," a declarat John Oldham, presedintele Ford Romania.

Vehiculele Ford produse la Craiova pleaca din fabrica alimentate initial cu carburanti Petrom. Dupa semnarea acestui memorandum, in incinta fabricii de la Craiova, va functiona o statie de alimentare cu carburanti Petrom, destinata liniei de productie.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont