Volkswagen prezinta un prototip in versiune apropiata de cea pentru productie a SUV-ului T-Cross, model de talie mica.

Premiera mondiala a modelului T-Cross va avea loc in toamna. T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace si Touareg vor fi cele cinci modele SUV ale marcii in Europa.

Noul T-Cross va completa gama SUV a marcii si in China si America de Sud. Noul SUV Volkswagen cu o lungime de 4.107 mm va avea tractiune fata in toate variantele.

Matricea modulara transversala MQB creeaza un spatiu generos. Scaunele din spate pot fi ajustate longitudinal, pentru a oferi mai mult spatiu la nivelul genunchilor sau pentru a incarca mai multe bagaje. Influenta pozitiva a matricei modulare transversale se face simtita in toate zonele.

In echiparea standard vor fi incluse sistemele: “Front Assist” (sistemul de monitorizare a traficului din fata masinii) si “Lane Assist” (sistemul de avertizare la parasirea benzii de rulare).

Citeste si:
Ferrari ofera detalii despre primul sau SUV din istorie
Ferrari ofera detalii despre...

Marca Volkswagen Autoturisme este prezenta la nivel mondial in peste 150 de piete si produce autovehicule Volkswagen in peste 50 de unitati de productie din 14 tari. In anul 2017, Volkswagen a livrat 6,23 milioane de autovehicule, cele mai vandute modele fiind Golf, Tiguan, Jetta si Passat.

Foto: autoexpress.co.uk


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
50 MIL. de masini diesel "murdare" circula pe drumurile din UE