Cargus a deschis un depozit standardizat și modern, la Buzău, în urma unei investiții de 500.000 de euro. Noul depozit are la bază un concept adaptat pentru industria de curierat. Acesta poate susține o creștere suplimentară a volumului: coletele sunt manipulate mai eficient, iar curierii sunt ajutați să își optimizeze operațiunile pe traseu.

„Dorim să ne extindem într-un mod cât mai eficient și agil, iar depozitul de la Buzău este încă un pas în această direcție. Principalul său avantaj este tocmai faptul că nu oferă un spațiu mare de depozitare, ci instrumente moderne de logistică prin care curierii descarcă și încarcă rapid vehiculele. Ca atare, coletele clienților noștri sunt procesate mult mai eficient. Astfel, atât curierii au de beneficiat din această investiție, optimizându-și rutele și fiind mai productivi în fiecare zi, cât și clienții din zona respectivă, printr-un standard de livrare ridicat”, a declarat Diana Gheorghe, Chief Operating Officer, Cargus.

Depozitul de la Buzău are o suprafață operațională de 1.385 mp, la care se adaugă spațiul de 280 mp dedicat birourilor. Datorită rampelor și porților de tip drive-in, depozitul are un model cross-docking, care permite procesarea unei game largi de greutăți și volume și descărcarea și încărcarea mai rapidă a vehiculelor. Astfel, Cargus oferă atât curierilor, cât și clienților o calitate ridicată a serviciilor, ca urmare a unei performanțe de timp îmbunătățite și a opțiunilor flexibile de intrare și ieșire pe rute a curierilor. Rezultatul final constă în livrări de calitate mai rapide.

Structura include, de asemenea, un punct Ship & Go, conceptul Cargus creat ca opțiune integrată de livrare la domiciliu pentru clienți. În noul format, punctul Ship & Go încorporat în depozit oferă clienților o imagine unificată pentru serviciile Cargus prestate de la preluare până la livrare.

Depozitul din Buzău a presupus o investiție de 500.000 de euro, care include execuția proiectării și capabilitățile tehnice care permit eficientizarea operațiunilor. Prin urmare, Cargus își continuă planurile de expansiune, după deschiderea depozitelor CTP Dragomirești și din Timișoara. Noul depozit se află în zona periferică a Buzăului, având acces rapid atât la oraș, cât și la zonele pe care le deservește, compania luând în considerare și aspecte de mediu în decizia privind amplasarea sa.

Sursa foto: Cargus

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri