Noile versiuni ale modelului Volkswagen T-Roc, T-Roc R și T-Roc Cabriolet vor fi disponibile la dealeri în primăvara anului 2022.

Liniile noului exterior al modelului T-Roc au fost îmbunătățite, făcând ca designul inconfundabil de crossover să fie cu atât mai pregnant. Farurile cu leduri și lămpile spate întunecate sunt incluse în standard. IQ LIGHT cu farurile LED matrix și o bandă iluminată a grilei radiatorului, precum și luminile de poziție spate cu o structură grafică nouă și semnalizatoarele dinamice sunt disponibile la cerere.

Cinci culori noi de vopsea pentru exterior și jante de aliaj de 17 și 19 inch, cu un nou design, le oferă clienților și mai multe posibilități de a-și personaliza mașina.

Noul T-Roc dispune de sistemele avansate de asistență Front Assist și Lane Assist ca standard. Mai mult, noile IQ.DRIVE Travel Assist și permit controlul asistat al direcției, frânării și accelerației, la viteze de până la 210 km/h.

Motoare eficiente TSI și TDI, cutie de viteze DSG cu 7 trepte și 4MOTION, disponibile ca opțiune.

Există trei motoare TSI și două motoare TDI dintre care se poate alege. În funcție de motorizarea aleasă, o cutie de viteze manuală cu 6 trepte sau o cutie de viteze DSG cu 7 trepte antrenează puntea față. Motorul TSI de 1,0 litru în trei cilindri oferă o putere maximă de of 81 kW (110 CP).

Motoarele în patru cilindri generează 110 kW (150 CP) în varianta de 1,5 litri TSI și 140 kW (190 CP) în varianta 2,0 litri TSI4. Gama este completată de două motoare TDI de 2,0 litri ce oferă o putere de 85 kW (115 CP) și respectiv 110 kW (150 CP).

Ca alternativă la tracțiunea față, tracțiunea integrală 4MOTION în combinație cu motorul diesel de 110 kW (150 CP) asigură o transmisie superioară a puterii. Motorul TSI de 2,0 litri și 140 kW (190 CP) este combinat cu tracțiunea integrală 4MOTION ca standard.

Pe versiunea de bază T-Roc, SUV-ul compact este disponibil în toată Europa în nou-configuratele versiuni Life, Style și R-Line. Linia de echipare Style are vopsea opțională în două nuanțe, elemente suplimentare din crom, iluminare ambientală și scaune confort la interior.

Designul exterior și echiparea pentru R-Line se bazează acum într-o măsură și mai mare pe modelul de top T-Roc R. Caracterul unic se manifestă în numeroase moduri, cum ar fi prin designul frapant, sportiv al barei de protecție și volanul multifuncțional cu comenzi tactile.

În plus, noul T-Roc în combinație cu linia de echipare R-Line dispune de un pachet sport care include selectarea profilelor de deplasare, direcție progresivă și tren de rulare sport. Mai mult, clienții pot opta pentru un pachet de design Black Style în combinație cu linia de echipare R-Line.

Sursa foto: VW

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri