RoChin Motors, importatorul automobilelor chinezesti Great Wall, si-a schimbat numele in Alexandros Motors si intentioneaza sa ia un credit de maximum sase milioane euro de la Banca Romaneasca. Alexandros Motors este o divizie a Alexandros Investement, care face parte din grupul Alexandrion cu capital grec. Compania va anunta oficial schimbarea de nume in cursul acestei luni, au spus pentru NewsIn, reprezentantii Alexandros Motors.

Creditul va fi garantat de societatea comerciala Cahiro SA prin constituirea unei garantii reale imobiliara asupra unor cladiri din localitatea prahoveana Boldesti Scaieni, imobile aflate pe un teren de 123.000 de metri patrati. Alexandrion Group Enterprises SRL detine 99,6% din actiunile Cahiro SA.

Divizia Alexandros Investment face parte din grupul Alexandrion si, in afara de automobilele Great Wall, mai importa tot din China autobuze si motostivuitoare. Grupul Alexandrion cu capital grec e prezent in Romania din 1994 si e cunoscut pentru productia si distributia bauturilor alcoolice. Alexandrion mai are activitati in domeniul productiei si reciclarii hartiei si in productia de piatra compozita din granit.

RoChin Motors a inceput comercializarea masinilor Great Wall in vara anului trecut, iar la finalul lui 2006 a raportat 63 de masini vandute in tara. in primele trei luni ale acestui an, romanii au cumparat 38 de masini, iar tinta pentru intregul an este de aproximativ 1.500 de unitati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Test drive cu SUV-ul chinezesc Great Wall Hover H6