Renault Do Brasil, filiala care produce Logan in tara sud-americana, a rechemat in service peste 1.600 de masini Logan in Brazilia, pentru a le verifica sistemul de aprindere a stopurilor la franare, conform Thomsom Financial.

Renault a chemat pentru verificari in Brazilia 1.623 de masini Logan, pentru a verifica daca apasarea pedalei de frana actioneaza corect stopurile de frana.

Reprezentantii Renault Brazilia au spus ca vanzarile pentru modelul Logan, lansat pe plan local in iunie, au depasit in august tinta de vanzari stabilita, 1.500 de unitati, ajungand la 2.114, potrivit NewsIn.

Renault si-a propus sa produca anul acesta 40.000 de masini Logan in Brazilia, iar in 2008 vrea sa ridice productia la 60.000. Oficialii Renault anuntau in primavara ca Logan ar putea fi produs si in Argentina, dupa o investitie de 80 milioane dolari.

Construit initial in Romania, modelul Logan mai este produs si in Rusia, Maroc, Columbia, India, Brazilia si Iran. Renault a precizat ca intentioneaza sa creasca productia globala a modelului Logan pana la aproximativ un milion de unitati in 2010.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
10 SUV-uri plug-in hybrid cu prețuri sub 50.000 euro
Setari Cookie-uri