Noul Centru de Pre-productie Audi coordoneaza simultan procesul de productie si dezvoltare tehnica, facand astfel posibila verificarea produselor si a proceselor inca din faza timpurie.

Centrul de Preproductie ofera numeroase optiuni de dezvoltare tehnica. In „Pestera”, fezabilitatea prototipurilor poate fi verificata inca din stadiul initial al fazei conceptuale, utilizand tehnica realitatii virtuale. Stadiul de proiectare al automobilului evolueaza in paralel cu realizarea prototipului. Cu ajutorul tehnologiei virtuale, constructia automobilului poate fi simulata sistematic cu mult inainte de realizarea primului exemplar fizic.

„Procesele neproductive sunt verificate intr-o faza timpurie”, a declarat, Frank Dreves, membru al Consiliului Director pentru Productie.

Citeste si:

Un criteriu important in corelarea activitatilor l-a constituit contopirea sectiunii de constructie de automobile de testare din cadrul departamentului de Dezvoltare Tehnica si a magazinului de produse pilot al departamentului de Productie in noul Centru de Preproductie. „Mai multe modele Audi intr-un timp mai scurt” a precizat Michael Dick, membru al Consiliului Director pentru Dezvoltare Tehnica.

Cei aproximativ 850 de angajati care erau inainte repartizati in toata uzina, lucreaza impreuna in atelierele si birourile centrului cu o suprafata de 32.500 m2.