Volkswagen editeaza lunar incepand din februarie ziarul Volkswagen News, fiind primul ziar din Romania dedicat exclusiv unei marci de automobile.

“Volkswagen News este un mijloc de informare si de analiza, care prezinta lunar ultimele noutati Volkswagen, activitatea Importatorului si a distribuitorilor Volkswagen din Romania”, potrivit Porsche Romania.

Ziarul prezinta principalele modele si cele mai recente elemente tehnologice propuse de marca si semnaleaza ofertele speciale, atat noi, cat si de ocazie, comercializate prin Weltauto.

„In ultimii ani am pus in practica alaturi de compania TheRECP mai multe proiecte care au abordat o gama bogata de tematici. Astfel, colaboram alaturi de TheRECP la editarea revistei Spirit Volkswagen. Un alt proiect deosebit a fost un album complex in care sunt expuse pe larg evenimentele care au construit istoria marcii din Wolfsburg. Iar acum, in anul 2009, avem primului ziar dedicat exclusiv unei marci de automobile, Volkswagen News”, a declarat Sabina Boerescu, specialist marketing Volkswagen si coordonatorul proiectului.

Primul ziar Volkswagen apare lunar, intr-un tiraj de 100.000 de exemplare si are o distributie nationala controlata, prin intermediul retelei de distribuitori Volkswagen.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si