Grupul japonez Isuzu Motors va rechema in service peste 4.000 de camioane in Japonia, din cauza unei scurgeri de combustibil ce ar putea provoca incendii in cabina, a anuntat ministerul transporturilor, citat de AFP.
Compania va rechema in service, incepand de vineri, 4.286 de camioane alimentate cu gaze naturale in Japonia, aceasta fiind cea mai recenta rechemare in service realizata de industria auto japoneza, afectata de o grava criza de imagine, scrie NewsIn.

Ministerul a anuntat ca aceste camioane se confrunta cu riscul unei scurgeri de combustibil in interiorul masinii, ce ce ar putea duce la incendii.

Compania a primit 14 plangeri in Japonia, una dintre ele vizand o persoana ce statea pe scaunul de langa sofer si a avut arsuri minore, dupa ce a aprins o tigara.

Rechemarea in service vizeaza patru modele, inclusiv modele vandute sub marcile Nissan Motor, Mazda Motor si Nissan Diesel, ce au fost redenumite UD Trucks.

Anuntul facut de Isuzu, grup detinut partial de Toyota Motor Corp., vine in contextul in care cel mai mare constructor auto din lume se straduieste sa isi redreseze imaginea, dupa rechemarea in service a aproape 9 milioane de autoturisme la nivel mondial.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri