GM Daewoo, filiala sud-coreeana a constructorului american General Motors, recheama in service peste 58.000 de vehicule din cauza unor defecte de fabricatie, au anuntat reprezentantii guvernului sud-coreean, potrivit AFP.
"GM Daewoo Auto and Technology a anuntat ca a rechemat 58.696 de vehicule fabricate si vandute, respectiv modelele Winstrom, Lacetti Premiere si Damasc, din cauza unor defecte de fabricatie", se arata intr-un comunicat al ministerului de transport si afaceri maritime, potrivit NewsIn.

Dintre masinile rechemate, 45.957 sunt Winstorm, modelele 4x4 lansate in 2006 si 2007 fiind suspectate ca ar putea avea probleme cu directia, 12.604 sunt limuzine Lacetti Premiere, in special modelele lansate incepand cu 2009, si 135 de microbuze Damasc cu probleme la sistemele de protectie impotriva incendiilor, a precizat ministerul.

Cele 58.696 de masini rechemate au fost vandute in Coreea de Sud, insa masura de rechemare in service va fi extinsa in strainatate, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al GM Daewoo. "Anuntul de rechemare se va face si in alte tari, in cazul in care modelele au fost exportate, insa noi trebuie sa stabilim numarul exact", a mai spus el.

Modelele Winstorm si Lacetti Premiere sunt cunoscute in strainatate sub numele de Chevrolet Captiva si Chevrolet Cruze.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri