Citroen DS3 este disponibil incepand din aprilie si in showroom-urile marcii din Romania, la un pret incepand de la 14.790 euro cu TVA, pentru DS3 Chic 1,4 VTi 95 CP.
Cel mai scump model este dieselul de 110 CP cu echiparea Sport Chic, la un pret de 20.190 euro cu TVA.

DS3 dispune de 5 versiuni de motorizare, toate Euro5, doua motoare HDi dotate cu filtru de particule, dezvoltand 110 CP si 90 CP, precum si trei motoare pe benzina THP 150, VTi 120 si VTi 95. Emisiile de CO2 coboara pana la 99 g/km.

Transmisiile sunt manuale cu 5 sau 6 trepte de viteze.

Citroen DS3 este un vehicul care poate fi personalizat printr-o intreaga gama de accesorii si elemente de stil. Pe site-ul companiei este disponibil un configurator 3D.

Noul Citroen este disponibil in 3 niveluri de echipare Chic, So Chic si Sport Chic.

La exterior, in functie de versiunea aleasa, sunt propuse 38 de combinatii de culori de caroserie si plafon si pana la 12 modele de jante. Pentru o personalizare completa, unica si distincta, clientii pot opta pentru una dintre cele patru teme de personalizare care reflecta diferitele tendinte si moduri de viata: Urban Tribe, Vibe, Zebra si Perle.

La interior, clientii pot alege culoarea plansei de bord, a terminatiei schimbatorului de viteze, dar si dintr-o gama larga texturi si materiale ale elementelor de interior.

Echipareal Chic, cu un motor VTi 95 CP, dispune de 6 airbaguri (frontale, laterale si cortina), ESP, proiectoare de ceata, cruise control, volan in piele reglabil pe inaltime si in adancime, radio CD cu functie MP3.

Pe nivelul « So Chic », unde se poate opta intre motorul pe benzina VTi 120 CP si cel diesel HDi 90 CP, DS3 vine cu pavilionul bi-ton, geamurile laterale spate si luneta fumurii, semnatura cu LED-uri si jantele de aliaj de 16’’.

Echiparea « Sport Chic », cu motorizarile THP 150 CP si HDi 110 CP, beneficiaza de o
echipare standard care include: scaune fata sport, eleron sport, jante de aliaj de 17’’ negre diamantate, sistem Hifi si Connecting box.

Citroen DS3 a obtinut 5 stele la testele Euro NCAP.

Dimensiunile exterioare sunt 3,95 m lungime, 1,71 m latime si 1,46 m inaltime. Portbagajul are o capacitate de 285 litri.

DS3, modelul cel mai mic al gamei DS, va rivaliza cu Mini.

Modelul DS a fost desenat de Flaminio Bertonia si lansat la Salonul Auto de la Paris in 1955. Sedanul a fost comercializat timp de 20 de ani, intre 1955 si 1975.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri