Honda Trading Romania, importatorul marcii japoneze pe plan local, are preturi fixe in lei pentru modelele Civic Sedan si Accord in luna iulie, indiferent de evolutia cursului valutar.

„Pentru ca urmeaza o perioada de acomodare la noile norme fiscale, ne-am gandit ca cea mai buna solutie pentru clientii nostri este sa pastram preturile de achizitie fixe in lei, cel putin in luna iulie. Stim cu totii ca variatiile cursului valutar pot avea un impact semnificativ asupra pretului final si vrem sa venim astfel in intampinarea clientilor nostrii”, a declarat Ovidiu Repanovici, sales&marketing manager Honda Trading Romania.

Honda Trading Romania continua seria avantajelor oferite clientilor - pe langa preturi fixe, clientii care aleg in aceasta perioada unul dintre modelele Accord beneficiaza de asemenea si de un voucher de calatorie in valoare de 1.000 euro.

Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, si-a inceput activitatea in septembrie 2006, in calitate de distribuitor autorizat in Romania al automobilelor Honda.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Euro NCAP a testat modele noi, unul de 3 stele. Iata rezultatele