Constructorul japonez lanseaza doua editii limitate Mazda2 si Mazda3, cele mai bine vandute modele din gama, cu ocazia aniversarii a 90 de ani de la infiintarea companiei.

Avand la baza versiuni de serie, autovehiculele vor beneficia de dotari suplimentare, pretul de lista ramanand neschimbat.

Editia aniversara Mazda2 este echipata cu motorul pe benzina de 1,3l si 86 CP si va beneficia in plus fata de dotarile versiunii TE de: proiectore de ceata, jante de aliaj de 16 inchi, vopsea metalizata, eleron sport, volan si schimbator de viteze imbracate in piele, geamuri electrice spate si computer de bord. Pretul acestei serii limitate este de 9.290 de euro (include TVA si cele 3 prime de casare aferente Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national).

Mazda3 editie aniversara este de asemenea disponibila in versiunea TE sport (hatchback) si este furnizata cu motorul pe benzina de 1,6l si 105 CP. Suplimentar fata de versiunea standard, modelele din seria limitata vor fi echipate cu: bare de protectie sport, proiectoare de ceata, jante de aliaj de 17 inchi, vopsea metalizata, stopuri cu LED, cotiera centrala glisanta, scaune sport, cadrane cu iluminare speciala rosu/albastru, conectivitate Bluetooth si sistem cruise control.

Ambele editii limitate ale celor doua modele sunt deja disponibile pe piata din Romania in intreaga retea de parteneri Mazda.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Mazda Motor Europe va avea un nou presedinte si CEO