Conform planului initial, aceste masini vor fi folosite cateva luni de Sixt, divizia de Rent a Car a Grupului.

„Pe parcursul acestei perioade va fi testata durabilitatea si adaptarea acestor masini cu soselele romanesti. De asemenea, Grupul va folosi aceasta perioada pentru a-si construi expertiza after sales. Astfel, atunci cand vom lansa masinile pe piata vom putea oferi publicului roman servicii la nivelul inalt pe care il merita”, a spus Dudy Perry, CEO New Kopel Group.

Chery, cel mai mare producator independent din China, a vandut peste 1.000.000 de masini in intreaga lume in doar 10 ani si este pe cale sa devina o prezenta foarte puternica pe piata europeana, in general, si pe piata din Romania, in special.

In vara anului 2009, Grupul New Kopel a anuntat ca este importator exclusiv al brandului Chery in Romania, cel mai mare producator de masini din China.

In 2010, Union Motors – parte a Grupului New Kopel – devine noul dealer al masinilor Suzuki in Bucuresti.

Citeste si:

Recent, Grupul a anuntat preluarea dealership-ului Dacia si Renault a IPSO SRL din Nordul Capitalei.

Incepand din februarie 2009, segmentul de vanzari de masini trece sub umbrela brandului AAA New Kopel, ca urmare a parteneriatului incheiat cu compania ceha AAA Auto, cea mai mare companie din Europa care comercializeaza masini second hand.

In 2008, Grupul New Kopel a lansat divizia de second hand si are posibilitatea sa ofere acum clientilor sai masini din flota proprie cu 1 an garantie „din bara in bara”, un serviciu unic in Romania.

Singura companie prezenta pe piata din Romania care ofera, in acelasi timp, servicii de leasing operational si rent a car a luat nastere in anul 2005. Grupul detine in exclusivitate licenta SIXT Rent a Car. SIXT este unul dintre cei mai puternici furnizori internationali de servicii rent a car si controleaza 3.500 de locatii in 100 de tari din intreaga lume.