Povestea de succes a modelului a inceput in 1974. In 2002, productia gamei Golf a depasit-o pe cea a legendarului Beetle, astfel ca s-a stabilit un nou record in cadrul marcii Volkswagen. Productia celei de-a cincea generatii Golf a demarat in octombrie 2003. Aceasta ultima generatie include R32, cel mai puternic Golf din toate timpurile, a carui productie a inceput in luna august.

In Romania, aceasta performanta este marcata printr-o noua grila de preturi: cel mai bine vandut model din Europa este acum disponibil incepand de la numai 13 196 euro cu toate taxele incluse.

Volkswagen Golf este cel mai important si reprezentativ model Volkswagen. Oferta este completa de la echipari foarte accesibile, pana la versiuni de top care rivalizeaza prin performanta cu modele premium consacrate. Este un model care a ramas timp de 31 de ani un etalon pentru clasa sa. Generatii intregi au trait impreuna cu Volkswagen o evolutie spectaculoasa de la Golf I la Golf V. Prin noua grila de preturi, dorim sa fim mai aproape de pasionatii acestui model, a explicat Matei Albulescu, brand manager Volkswagen.

In Romania s-au livrat 1900 de unitati pana in prezent, de la inceputul anului.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Setari Cookie-uri