Michael Schmidt detine 4 dealeri BMW in Germania, dupa ce a preluat anul acesta trei dealeri din regiunea München.

In 2007 si-a extins activitatea si in Germania, unde a preluat dealerul BMW din Wolfratshausen. In iulie 2010, Michael Schmidt a preluat un al doilea dealer BMW din Bavaria, in Bad Tölz.

Dealerul BMW Schorsch Meier are reprezentante in Starnberg si Germering, avand 60 de ani de activitate pe piata germana.

Datorita varstei, Schorsch Meier Jr. a decis sa predea cele doua dealership-uri. "Sunt convins ca clientii nostri raman in cele mai bune maini si doresc succesorului meu mult succes si noroc", a spus Schorsch Meier Jr., care in 1988 a preluat cele doua reprezentante auto de la tatal sau, Schorsch Meier Senior.

Citeste si:

Stransa relatie a familiei Meier cu BMW AG a inceput in anii 1930. Schorsch Meier Senior a fost pilot oficial BMW in cursele de motociclism din anii 1937 - 1953 si a castigat de sase ori campionatul Germaniei si o data Campionatul European. Dupa ce a incheiat activitatea in sporturile cu motor, si-a continuat cariera ca dealer BMW.

Grupul de firme Automobile Bavaria are o experienta de 16 de ani in parteneriatul cu BMW in Romania, unde este reprezentat in 10 orase.

Automobile Bavaria, dealer al BMW Group, care comercializeaza marcile BMW si Mini in Romania, a trecut pe pierdere in 2009, dupa o marja de profit de 0,2% in 2008 si de 9,6% in 2007.