Totodata, Gijsen va fi responsabil de relatia Ford Europa cu uzina Ford Otosan, joint-venture-ul detinut de Ford in Turcia.

"Ultimii trei ani au reprezentat o experienta formidabila pentru mine si sunt onorat ca am avut sansa sa particip la proiectul de la Craiova inca de la inceput. De asemenea, sunt mandru ca impreuna cu echipa mea de aici am lansat primul autovehicul Ford asamblat in Romania", a declarat Campos.

Campos san Onofre va prelua functia de director general pentru productie in cadrul uzinei Ford din Valencia, Spania.

Gijsen va superviza dezvoltarea operatiunilor fabricii Ford de la Craiova, care se pregateste pentru lansarea de noi produse si pentru atingerea capacitatii maxime de productie.

Citeste si:

Noul director lucreaza in cadrul companiei Ford de 30 de ani si a ocupat numeroase functii de conducere in trecut, de la director al departamentelor de ingineria productiei, stantare si constructia caroseriei, pana la director de fabrica si de operatiuni.

Ford a produs la Craiova in primele zece luni ale anului 7.436 de unitati, toate vehicule comerciale usoare, modelul Transit Connect.

Conform ultimelor angajamente Ford Romania, in anul 2013 vor fi instalate la uzina din Craiova capacitatile de productie necesare fabricarii a 350.000 de unitati pe an.

Ford Motor a achizitionat in septembrie 2007 un pachet reprezentand 72,4% din actiunile Automobile Craiova, pentru 57 milioane euro.