Daca pana acum cativa ani doar tichetele de masa sau decontarea transportului erau incluse in pachetul de bonificatii, in prezent, angajatorii ofera un sistem mult mai complex din acest punct de vedere: tichete cadouri, abonamente medicale, abonamente la saloane de SPA - infrumusetare, de sport, excursii platite, camere de relaxare, fructe la birou. La acestea se adauga inclusiv posibilitatea de a lucra de acasa sau optiunea de a achizitiona produse si servicii la preturi reduse.

Beneficiile reprezinta un instrument solid de motivare a angajatilor, de stimulare a performantei si de pastrare, pe termen lung, a loialitatii lor in cadrul companiilor, dar si de atragere a noi candidati implicati in procesele de recrutare. Implementat intr-un mod coerent, corect si transparent, si tinandu-se cont de tendintele din piata, dar si de resursele disponibile ale companiilor, acest sistem de bonusare poate conduce la o retentie sporita a angajatilor

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Dreamstime.com