Decizia de a-ti schimba jobul inseamna mai mult decat evaluarea ofertei salariale, mai ales in conditiile in care succesul profesional si fericirea ta la locul de munca nu depind doar de remuneratie, noteaza Revista CARIERE.

Intotdeauna exista riscul sa ajungi intr-un loc in care, chiar daca esti platit mai bine, nu ai o atmosfera placuta de lucru, o echipa profesionista sau intr-o companie a carei culturi organizationale nu se potriveste cu propriile tale valori sau asteptari. De aceea, atunci cand te gandesti sa iti schimbi jobul, ar trebui sa cantaresti cu atentie toate avantajele si dezavantajele, dar sa iei in calcul si unii factori la care putini se gandesc.

Situatia de pe piata de munca
In perioadele de criza, de exemplu, gasirea unui nou job poate fi un proces indelungat, complicat si, adeseori, sortit esecului. Pe de alta parte, in perioadele de boom economic, sansele de a gasi un loc de munca mai bun, din toate punctele de vedere, sunt mult mai mari, avand in vedere ca firmele sunt mereu in cautare de angajati talentati, isi fac planuri de expansiune si au resurse pentru a investi in aceste lucruri.

Citeste continuarea pe Revista CARIERE

Sursa foto: Revista CARIERE

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri