Görkem Oran este noul director general al Edenred România, unul dintre cei mai mari emitenți de tichete valorice de pe piața locală. Oficialul a preluat funcția începând cu data de 1 martie 2024, anunță reprezentanții companiei.

Görkem Oran îi succede Danei Sîntejudean, care a fost promovată în funcția de Director Zonal Edenred pentru Europa, Orientul Mijlociu și America Hispanică (EMEHA) începând cu 1 iulie 2023.

Împreună, vom continua să dezvoltăm platforma digitală Edenred care conectează angajatorii, angajații, partenerii și comunitățile locale și care ne permite să oferim soluții care cresc rata de retenție a angajaților, îmbunătățesc puterea de cumpărare și bunăstarea acestora și contribuie la creșterea economiei locale. Scopul meu este să atingem ceea ce ne-am propus, în linie cu planul nostru strategic de dezvoltare până în 2025, și să rămânem axati pe inovare, un exemplu în acest sens fiind parteneriatul recent cu platforma de food delivery Glovo. Totodată, vom continua să investim în dezvoltarea tehnologică pentru extinderea și îmbunătățirea platformei noastre Benefit și în consolidarea inițiativelor de responsabilitate socială, în special programul FOOD.

Görkem Oran, Director General Edenred România

Cu peste 15 ani de experiență în vânzări, Görkem Oran s-a alăturat echipei Edenred Turcia în 2019 în calitate de Chief Sales Officer. În 2022, a fost promovat în funcția de Chief Sales, Partners and Payment System Officer, fiind responsabil pentru consolidarea poziției de lider a celei mai mari rețele de companii-client din industrie.

Görkem Oran este licențiat în Economie la Universitatea Koç și a obținut un MBA în Management la Universitatea Boğaziçi. Și-a început cariera în 2007 ca specialist în vânzări în Grupul de Soluții Tehnologice din cadrul Hewlett Packard. În 2016, a fost numit director de vânzări la nivel național și a lucrat pentru aceeași companie până în 2019.

„ Aștept cu nerăbdare să lucrez cu fiecare echipă, din fiecare regiune și țară, pentru a ne îndeplini obiectivele împreună. Sunt convinsă că pot conta pe sprijinul tuturor colegilor mei din cele 23 de țări pe care le coordonez, iar ei se pot baza pe energia și pasiunea mea pentru Edenred”, a declarat la rândul său Dana Sîntejudean, Director Zonal Edenred pentru Europa, Orientul Mijlociu și America Hispanică (EMEHA).

Sursa foto: Edenred România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri