"Sunt de aproape 13 ani in companie, deci ma numar printre cei mai longevivi manageri din piata. De regula mandatul de country manager este de 3 ani, al meu a fost de 6. Philips a fost ca si business-ul meu, l-am tratat cu sufletul. Mi-a fost oferita posibilitatea de a continua pe o pozitie superioara, insa am refuzat. Doresc sa raman in Romania, alaturi de familie, de cei doi copii", a declarat pentru Wall-Street Ilona Ciausoiu (foto).

Fara a preciza domeniul in care urmeaza sa activeze, Ilona Ciausoiu a afirmat ca in prezent ia in calcul doua optiuni. "In orice caz, imi doresc sa schimb domeniul", spune Ciausoiu.

Ilona Ciausoiu, 43 de ani, a fost numita in functia de director general al Philips Romania in martie 2005. Anterior acestei pozitii, Ciausoiu a ocupat timp de sapte ani functia de leader al sectorului domestic appliance&personal care in cadrul aceleasi companii.

Citeste si:

Inainte de a se alatura echipei Philips, Ilona Ciausoiu a fost CEO si actionar al Fort Activ Distribution (distribuitorul sucurilor Tropicana).
De asemenea, Ciausoiu a mai ocupat diferite pozitii in cadrul Unilever Romania (south area manager, director de vanzari si national account manager), Bel Pagette si IPCT.

Ilona Ciausoiu detine un MBA in cadrul Kennesaw State University (Atlanta).

Cititi si Philips fata in fata cu criza: Interviu cu sefa operatiunilor din Romania