Profi a inaugurat, joi, un nou concept de magazin, Profi Mall, in cadrul complexului comercial Oradea Shopping City, reteaua numarand astfel 163 de unitati, a anuntat retailerul.
"Cautam in permanenta noi formate de magazin, adaptate la asteptarile clientilor. (...) Ne asteptam ca in viitor sa apara tot mai multe astfel de magazine in mall-uri", a declarat, intr-un comunicat, Pawel Musial, directorul general al Profi, citat de Mediafax.

Profi Mall este un proiect pilot in care accentul este pus in principal pe gama de produse proaspete. Magazinul are o suprafata de aproximativ 790 metri patrati si se afla amplasat la parterul centrului comercial.

La sfarsitul lunii martie, Profi a inaugurat la Cluj-Napoca primele magazine urbane de format mic, CITY, administrate de comercianti parteneri, cu mai putine sortimente in comparatie cu unitatile standard si cu circa 12 angajati pentru fiecare magazin.

In prezent, magazine Profi se gasesc in 88 de localitati din 36 de judete, ocupand astfel cea de a doua pozitie in topul retailerilor din Romania. Compania este detinuta de fondul de investitii Enterprise Investors.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri