Asociarea dintre companiile E.ON Romania si Adrem invest a fost aprobata de Consiliul Concurentei, care a emis o decizie de neobiectiune privind dobandirea controlului comun asupra firmei E.ON Instalatii Interioare, detinuta de grupul german E.ON.

"Se emite prezenta decizie de neobiectiune privind operatiunea de concentrare economica ce urmeaza a se realiza prin dobandirea controlului in comun de catre E.ON Romania si Adrem Invest asupra E.ON Instalatii Interioare, constatandu-se ca, desi operatiunea notificata cade sub incidenta legii concurentei, nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurential normal", potrivit decizie Consiliului Concurentei, informeaza Mediafax.

E.ON Instalatii Interioare va avea ca obiect principal de activitate efectuarea reviziilor si verificarilor tehnice periodice a instalatiilor de gaze naturale, potrivit unui comunicat al Consiliului Concurentei. E.ON Romania a anuntat in 8 aprilie ca a semnat in luna martie un parteneriat cu Adrem Invest pentru crearea unui joint-venture in sectorul reviziilor, verificarilor instalatiilor de gaze naturale si citirii contoarelor de gaze.

Compania E.ON Romania face parte din grupul german de utilitati E.ON, si are activitati in sectoarele gazelor naturale si electricitatii. Adrem Invest, membra a grupului Adrem, controlat de oameni de afaceri romani, este specializata in ingineria industriala. Adrem Invest este implicata si in productia de electricitate.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri