Profi s-a extins cu inca doua magazine, la Constanta si Arad, ajungand la 253 de magazine la nivel national.

Reteaua Profi s-a extins cu inca doua superrmarketuri, in Constanta si Arad, si a ajuns astfel la 253 de magazine la nivel national, a anuntat joi retailerul, potrivit Mediafax.

"In fiecare din noile magazine facem investitii de ordinul catorva sute de mii de euro indiferent de starea in care gasim in faza initiala spatiul in care acesta va functiona", a declarat Pawel Musial, directorul general al Profi Rom Food. Magazinul din Constanta functioneaza in format standard si este amplasat la parterul unei cladiri comerciale de pe Aleea Egretei nr. 16, vizavi de un magazin Carrefour Market. Acesta este al noualea magazin Profi din Constanta si are o suprafata totala de 590 metri patrati.

La Arad, Profi a deschis un magazin in format City, a cincea unitate a retelei din acest oras, pe o suprafata de 326 metri patrati. Reteaua Profi este prezenta in 40 de judete si, cu peste 5.500 de angajati, este al doilea mare retailer modern din Romania. Reteaua de supermarketuri si-a dublat profitul net anul trecut, de la 13,1 milioane lei in 2012 la 26,8 milioane lei (6 milioane euro), in timp ce cifra de afaceri a crescut cu 26%, la 1,45 miliarde lei (330 milioane euro). Retailerul a deschis 63 de magazine in 2013 si si-a propus sa mentina ritmul de inaugurari si in acest an.

Profi deschide doua magazine...
Citeste si: Profi deschide doua magazine si ajunge la 236 unitati


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Profi deschide doua magazine si ajunge la 238 de unitati