Actionarii Companiei Hoteliere Intercontinental Romania au stabilit componenta Consiliului de Administratie (CA) al societatii, care va fi format din Viorel Paunescu, Thomas Moser, Daniela Teodoru, Hans Rutti si Razvan Paunescu.

Hotararea a fost luata in Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor (AGOA) din data de 11 octombrie 2006. Actionarii Intercontinental au mai decis ca, incepand cu data de 1 noiembrie 2006, indemnizatia lunara pentru toti membrii CA sa fie de 2.000 euro brut, iar durata mandatulului membrilor CA sa fie de un an de la data alegerii, conform NewsIn.

Actionarii companiei i-au imputernicit pe membrii consiliului de administratie sa negocieze termenii prelungirii contractului de management cu Intercontinental Hotels Group (IHG), se mai spune in comunicat.

In primul semestru al anului 2006, compania hoteliera Intercontinental Romania SA a inregistrat pierderi in valoare de 2,36 milioane lei (0,66 milioane euro) si o cifra de afaceri neta de de 19,30 milioane lei (5,42 milioane euro). Principalii actionari ai societatii sunt RHIC Holding, inregistrata in Luxemburg (49,1%), Lido SA (11,8%), Finmacht (5,1%) si Viorel Paunescu (4,8%).