Dr. Wargha Enayati, fondatorul sistemului privat de sanatate modern, intra in actionariatul Intermedicas prin achizitionarea pachetului majoritar de 51%. Valoarea intregului pachet care are la baza infuzia de capital, tranzactia in sine si o suma prevazuta pentru dezvoltarea companiei se ridica la valoarea de 400.000 euro. Actiunile Intermedicas se impart acum intre dr. Wargha Enayati, cu pachetul majoritar de 51%, Ana-Maria Marian cu 21%, Sergiu Negut – 15% si dr. Dan Mitrea – 13%.

Cu peste 20 de ani de activitate pe piata serviciilor medicale din Romania, dr. Enayati este recunoscut pentru abilitatea de a crea si a sustine business-uri inovatoare, cu potential de dezvoltare. „Intermedicas este de asemenea un start-up care impreuna cu alte proiecte medicale pe care le am in derulare si cu foarte mare potential de dezvoltare vor crea sinergii care vor conduce la inovatii si la servicii medicale de top”, a declarat dr. Wargha Enayati.

Aceasta schimbare la nivel de actionariat nu va aduce modificari la nivelul responsabilitatilor actionarilor deja existenti. Activitatile pe segmentele de retail si de corporate ale companiei raman in responsabilitatea Anei-Maria Marian, iar relatia cu pacientii va fi gestionata in continuare de dr. Dan Mitrea, din pozitia de director medical.

Dr. Wargha Enayati a precizat ca achizionarea acestor actiuni a fost din propria initiativa, dat fiind ca in personalul companiei Intermedicas sunt mai multi fosti colegi de munca. Fondatorul retelei private Regina Maria sustine ca a luat aceasta decizie si din cauza numarului de 60% din totalul pacientilor cu boli specifice care au nevoie de second opinion.

„Dintotdeauna am interactionat cu persoane aflate in situatii medicale complicate care cautau recomandari si directii cu privire la medicul cel mai potrivit pe care ar trebui sa il consulte. Apropierea de Intermedicas a venit, asadar, firesc, ca un raspuns la dorinta mea de a sprijini pacientii care imi cereau sfatul. Ma bucur sa regasesc aici fosti colegi din Regina Maria si o echipa de management cu care impartasesc valori comune in ceea ce priveste actul medical si grija fata de pacient”, a precizat dr. Wargha Enayati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri