Flanco participă și în acest an la programul „Rabla pentru electrocasnice”, atât cu toate cele 156 de magazine din toată țara, cât și online. Clienții vor primi vouchere de 200 de lei în schimbul electrocasnicelor mari, uzate.

Voucherele pot fi folosite la cumpărarea oricărui produs din portofoliul Flanco. De asemenea, Ministerul Mediului va acorda cumpărătorilor alte vouchere valorice, în schimbul predării unui deșeu electrocasnic.

Reprezentanții Flanco spun că în programul de anul acesta se axează mai mult pe televizoare, mașini de spălat și frigidere, întrucât sunt cele trei categorii de produse de valoare mare și de folosință îndelungată.

Electrocasnicele mari, precum mașinile de spălat, combinele frigorifice sau aparatele de aer condiționat, au în România o durată medie de utilizare de 6-8 ani, mult peste media europeană, fapt care explică necesitatea acestui program.

„Românii își schimbă rar sau foarte rar electrocasnicele din diverse considerente – în primul rând financiare, dar și funcționale sau emoționale, iar programul Rabla nu face decât să le dea un impuls suplimentar, atunci când trebuie să ia o decizie bună atât pentru ei, cât și pentru mediu”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Cun număr de peste 1.500 de angajați, compania deţine o rețea de 156 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 116 orașe ale României.

Sursa foto: Flanco

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri