Reatilerul Mega Image a ajuns la un număr de 906 magazine în România. Atingerea pragului de 900 de magazine a fost în luna octombrie, când au fost deschise 10 magazine noi, atât format Mega Image, cât și Shop&Go.

Mega Image a accelerat dezvoltarea zonei de e-commerce. Pe parcursul întregului an, până în prezent, au fost inaugurate 61 de magazine noi, iar retailerul a extins casele Self-Scan în peste 110 magazine din România.

„Prin dezvoltarea zonei de e-commerce acoperim toate orașele mari din țară, prin două soluții de livrare, rapidă în două ore sau a doua zi,” spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

În prezent, retailerul a dezvoltat platforma proprie online cu o integrare completă a serviciilor: de la depozit propriu dedicat exclusiv pregătirii și livrării comenzilor online, la platforma online și aplicația de mobil.

Comparativ cu anul anterior, aplicația de mobil Mega Image înregistrează o creștere medie lunară de peste 140% de instalări noi și 400% creștere medie a vizitelor lunare. De asemenea, aplicația înregistrează o creștere de peste 250% utilizatori unici, față de numărul de useri înregistrați in aceeași perioadă a anul precedent.

Fondat în 1995, Mega Image cuprinde cu o reţea de 906 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Sursa foto: Mega Image

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri