Compania Loulis isi schimba denumirea in Titan SA

Actionarii societatii Loulis SA au decis contractatrea unui credit de maximum 35 milioane euro, schimbarea denumirii firmei in Titan SA si vanzarea unor imobile si terenuri pe care le detine, potrivit unui comunicat publicat vineri pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

A fost aprobata de asemenea numirea membrilor consiliului de supraveghere, pe o perioada de doi ani, cu Loulis Konstantinos in functia de presedinte, Langer Otto in functia de vicepresedinte, ultimul avand aceeasi functie si in comitetul de audit. Se mai aproba numirea membrilor directoratului pe o perioada de doi ani, avand ca presedinte pe Krommydas Stefanos.

Loulis a afisat un profit net in primul trimestru de 3,089 milioane lei (peste 930.00 euro), in scadere cu 22,7% fata de perioada similara a anului trecut, iar afacerile au crescut cu 48% la peste 50,18 milioane lei. Compania a incheiat primul trimestru din 2006 cu o cifra de afaceri de 33,69 milioane lei si o un profit net de 4,05 milioane lei.

Compania Loulis SA Ilfov estimeaza un profit net de 11,14 milioane lei (3,33 milioane euro) in anul 2007, de peste 4 ori mai mare decat rezultatul afisat de companie pentru anul trecut. Actionarii companiei au aprobat estimarea unor venituri totale de 226,78 milioane lei pentru anul in curs, cu 17% mai mari decat cele obtinut in 2006, de 177,08 milioane lei.

Compania are un capital social de 41 milioane lei (12 milioane euro). Actionarul majoritar al companiei este Loulis international Foods Enterprises Ltd, care controleaza 86,09% din capitalul social, iar Katselis Sons SA detine 10,15% din pachetul total de actiuni.

Titlurile societatii se tranzactioneaza la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti, sub simbolul MPN. Actiunile Loulis au incheiat sedinta de tranzactionare de joi la 0,48 lei, ceea ce conduce la o capitalizare de 196,07 milioane lei (62,8 milioane euro).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
A început cea de-a V-a ediție a EY Entrepreneur of The Year
Setari Cookie-uri